Tundub et läheb hästi
Tundub et läheb hästi
73,
ES1TU
ES1TU
- pauhh
- QTH Locator: KO18UW
- Kontakt:
Re: Tundub et läheb hästi
Kuidas meitel lood on, mitu uut kutsungit väljastatud on sellel aastal?
- ES2TL
- QTH Locator:
- Kontakt:
Juurdekasvu tuleb. Kaks meest läbisid edukalt eksami Kablis selle suve CB sõprade kokkutulekul. http://foorum.cbradio.ee/viewtopic.php? ... &start=105 (eelmisel aastal sooritas HAM eksami Laitse kokkutulekul kümmekond, kelle hulgas ka üks õrnema soo esindaja -Kristina ES1RED). Kristoga, ES2TKV, loodan õige pea raadiosagedustel kohtuda, aga teise mehe kohta puudub mul hetkel kahjuks info.
73 de ES2TL, ES1TL
Juurdekasvu peaks veelgi tulema ...
Mul oli Põlva Keskkooli ja Võnnu Keskkooli direktoritega jutuajamine raadioamatörismi loengute korraldamise teemal nendes koolides ja huvijuhid panid oma kalendritesse esimesed kuupäevad juba paika. Poes käivad ka mitmed raadiohuvilised noormehed ja üks kohalik jahimees plaanib kah meie ridadesse tulekut.
Eks annan siinteemal teada, mis värk edasi.
73! ... saatanast!!!
eko india
Edit: mitte Põlva Keskkooli vaid Põlva Ühisgümnaasiumi direktoriga oli jutt.
Tänud ES6ACJ-ile tähelepanu juhtimise eest.
Mul oli Põlva Keskkooli ja Võnnu Keskkooli direktoritega jutuajamine raadioamatörismi loengute korraldamise teemal nendes koolides ja huvijuhid panid oma kalendritesse esimesed kuupäevad juba paika. Poes käivad ka mitmed raadiohuvilised noormehed ja üks kohalik jahimees plaanib kah meie ridadesse tulekut.
Eks annan siinteemal teada, mis värk edasi.
73! ... saatanast!!!

eko india
Edit: mitte Põlva Keskkooli vaid Põlva Ühisgümnaasiumi direktoriga oli jutt.
Tänud ES6ACJ-ile tähelepanu juhtimise eest.
... Kui ma järgneva jutuga vähemalt kõiki lugejaid tapvalt ei sandista, siis mõned su(u)ndmõtted veel ...
Aeg-ajalt liigub siin riigis mitmesuguseid projektirahasid. Ja liigub ka ajusid, kes selle kättesaamiseks sobivaid kirjatükke kirjutada oskavad. Endal ei olegi vaja muud teha kui need 2 nähtust kokku viia ja sihtotstarbeline rahahunnik ongi jalaga segada
... /ainult selle jagamise juurde ei tasu teisi ajusid ligi võtta, muidu ei jää sihtotstarbeks suurt midagi järele!
/
Meitekandis on värk läbi proovitud ja hiljuti jagati kohaliku 11m eetri kaudu lausa tasuta raadiojaamu! Ikka selle saatanast tuleva teaduse-hobi sihtotstarbeks
...Kes sellise tüki said, võivad soovi korral ise sõna võtta, ei mina hakka teiste eest kirjutama ...
Nii et ... tundub, et läheb häste ... teiste hulgas ka nooremapoolsel juurdekasvul ...
73!
Aeg-ajalt liigub siin riigis mitmesuguseid projektirahasid. Ja liigub ka ajusid, kes selle kättesaamiseks sobivaid kirjatükke kirjutada oskavad. Endal ei olegi vaja muud teha kui need 2 nähtust kokku viia ja sihtotstarbeline rahahunnik ongi jalaga segada

Meitekandis on värk läbi proovitud ja hiljuti jagati kohaliku 11m eetri kaudu lausa tasuta raadiojaamu! Ikka selle saatanast tuleva teaduse-hobi sihtotstarbeks

Nii et ... tundub, et läheb häste ... teiste hulgas ka nooremapoolsel juurdekasvul ...

73!
... Kas enda või minu jaoks? Esimesel variandil oleks ehk jumetki ... aga teine variant oleks vist asjata tehtud kulu - selle raha eest saaks ehk osa projektist juba ülestähendatud .... ja paugutamine sandistab kõrvu päälekauba.
Minu poes on käibel selline kohalik rahaühik, nagu RJ ehk RaadioJaam ja kaupa võimalik osta ka RJ-ides makstes ...
Saatanast nõiaring saab ots-otsaga kokku ... ja tundub, et läheb häste ...
Aga mitte seda ei tahtnud ma ütelda ...
73!
Minu poes on käibel selline kohalik rahaühik, nagu RJ ehk RaadioJaam ja kaupa võimalik osta ka RJ-ides makstes ...
Saatanast nõiaring saab ots-otsaga kokku ... ja tundub, et läheb häste ...
Aga mitte seda ei tahtnud ma ütelda ...
73!
Lihtsalt võrdluseks, et ostsin 2a tagasi sinu käest sulavkaitsme mis maksis 10krooni.
Oomi poest sain selle kaitse nädal hiljem 2,5 krooni eest. Sellest ka küsimus: mitu RJi maksab kiire sulavkaitse mis on 10A tänapäeval?
Oomi poest sain selle kaitse nädal hiljem 2,5 krooni eest. Sellest ka küsimus: mitu RJi maksab kiire sulavkaitse mis on 10A tänapäeval?

ES1-BOB
...
...
Pane Müügi teemale uuesti 10-e evroga müüki ... ma ostan ära, ametlikult ei saa enam 2,5a möödudes, aga klienti hätta ei jäta!
...vast ajasite sääl selle blondiiniga amprid ja eegud vahetusse ...???
73!
/Edit: Aga siiski ka selline lisainfo, et minu poes pole sulavkaitsmed küll mitte kunagi 10 EEK maksnud ... mis ambitsioonidest lähtudes selline mitte tõele vastav antireklaam siin avaldatud, jäägu igaühe enda otsustada./

...vast ajasite sääl selle blondiiniga amprid ja eegud vahetusse ...???

73!

/Edit: Aga siiski ka selline lisainfo, et minu poes pole sulavkaitsmed küll mitte kunagi 10 EEK maksnud ... mis ambitsioonidest lähtudes selline mitte tõele vastav antireklaam siin avaldatud, jäägu igaühe enda otsustada./
bob ja ES6EI, peske oma musta pesu e-kirja või telefoni teel - ei taha seda igas foorumis lugeda.
Kuid eks neid HAM inemesi tasapisi ikka lisandub - endalgi plaan eeloleval kevadel/suvel see eksam ette võtta.
Kuid eks neid HAM inemesi tasapisi ikka lisandub - endalgi plaan eeloleval kevadel/suvel see eksam ette võtta.
ES1CRB -|- Müüa: VX-6, G7, UV-3R, UV-3R+, UBC69XLT-2 -|- Ostan: VX-8
remy kirjutas:bob ja ES6EI, peske oma musta pesu e-kirja või telefoni teel - ei taha seda igas foorumis lugeda.
Ühinen sellega!!!!!!!!!!!
73! Ain
Ega ma rohkem ei ütlegi midagi, klient on ise loll ja rumal, süüdi pealegi.

ES1-BOB
Tartu Ülikooli füüsikute juures toimus ka sel aastal amatöörraadioside kursus. Viis osalejat on juba kursuse raames B-kategooria eksami teinud, näis kuis neil läks ja kas nad omale ka kutsungi taotlevad.