Piimapuki jutud ! Midagi seal ei jandi.ES6EI kirjutas:Ekraanid pidid jantima
Ma ju kunagi pakkusin sulle seda pilli - siis ei kõlvanud.
Moderaator: ES2MA
Piimapuki jutud ! Midagi seal ei jandi.ES6EI kirjutas:Ekraanid pidid jantima
...ja miskit jant oli veel, kirjutasin mina, väga autoriteetse info põhjal, kuulduna 3,67 eetris aruteluna.es6tx kirjutas:Piimapuki jutud ! Midagi seal ei jandi.ES6EI kirjutas:Ekraanid pidid jantima
Ma ju kunagi pakkusin sulle seda pilli - siis ei kõlvanud.
Puuteekraan, peale kondi järimist ei tohi kohe minna ekraani näppima, peab vahepeal näpud puhtaks pesema...ilmselt see on kirjas ka lisatud manuaalis. Vähemalt nendel aparaatidel, mis Maarjamaale müüki satuvad.ES6EI kirjutas:Ekraanid pidid jantima ja oli veel miskit, aga MIS??
7400 ei ole puuteekraaniga. 7300 ja 7100 on näpitavaga.es1cw kirjutas:Puuteekraan, peale kondi järimist ei tohi kohe minna ekraani näppima, peab vahepeal näpud puhtaks pesema...
VeikoK kirjutas:7400 ei ole puuteekraaniga. 7300 ja 7100 on näpitavaga.es1cw kirjutas:Puuteekraan, peale kondi järimist ei tohi kohe minna ekraani näppima, peab vahepeal näpud puhtaks pesema...
Puuteekraan, peale kondi järimist ei tohi kohe minna ekraani näppima, peab vahepeal näpud puhtaks pesema...ilmselt see on kirjas ka lisatud manuaalis. Vähemalt nendel aparaatidel, mis Maarjamaale müüki satuvad.es1cw kirjutas:ES6EI kirjutas:Ekraanid pidid jantima ja oli veel miskit, aga MIS??
Mul oli IC746 ja IC7400, mõlemad head pillid. Displei probleeme ei olnud ja driveri sitikale panin radika peale. Hea oli see,et ka 2m oli peal. Kui kuskilt saad siis võid osta. ES4RC töötab siiani ja on rahul. Mina läksin FT1000mp peale , kuna oli vaja 2 vastuvõtjat. Ei oska midagi halba öelda, kõrvad on head ja filtreid saab sättida kuidas vaja. ICOMI tuunerid on paremad kui FT tuunerid, seda võin öelda. Võttis taha igasuguse antenni.ES6EI kirjutas:Kas mulle IC-7400 kohta ka keegi midagi kirjutaks? Head ja vead .... kui tohib paluda?
Ekraanid pidid jantima ja oli veel miskit, aga MIS??
Vot huvitav jah, et selle 7400 kohta on palju vastakaid arvamusi?ES2BH kirjutas:Mul oli IC746 ja IC7400, mõlemad head pillid. Displei probleeme ei olnud ja driveri sitikale panin radika peale. Hea oli see,et ka 2m oli peal. Kui kuskilt saad siis võid osta. ES4RC töötab siiani ja on rahul. Mina läksin FT1000mp peale , kuna oli vaja 2 vastuvõtjat. Ei oska midagi halba öelda, kõrvad on head ja filtreid saab sättida kuidas vaja. ICOMI tuunerid on paremad kui FT tuunerid, seda võin öelda. Võttis taha igasuguse antenni.ES6EI kirjutas:Kas mulle IC-7400 kohta ka keegi midagi kirjutaks? Head ja vead .... kui tohib paluda?
Ekraanid pidid jantima ja oli veel miskit, aga MIS??
73 de ES1BH
Tõnis, tänud "saladuste" avaldamise eest!ES2TL kirjutas:Kui olin umbes aasta 7400 omanik olnud, ostsin teise veel lisaks.
Kumbagi olen modinud vaid lisasageduste lisamiseks. Lisavente ega -radikaid ei ole ma lisanud.
Digiside- ja võistlusmännidel ei teeks viimane aga ilmselt paha.
Selle raha eest väga hea pill.
Nii, nagu fotonduses, et mees teeb pilti, mitte aparaat, kehtib sama ka hamminduses.
Ega ma seda ebaõnnestunud 7400-d ei mõtelnudki, sellel muud ICOMI-le omased vead, viide oli vale sõnumi juurest, sri...VeikoK kirjutas: 7300 ja 7100 on näpitavaga.
Pilti jne teeb ikka mees. Aparaat aitab vaid kaasaES6EI kirjutas:Tõnis, tänud "saladuste" avaldamise eest!ES2TL kirjutas:Kui olin umbes aasta 7400 omanik olnud, ostsin teise veel lisaks.
Kumbagi olen modinud vaid lisasageduste lisamiseks. Lisavente ega -radikaid ei ole ma lisanud.
Digiside- ja võistlusmännidel ei teeks viimane aga ilmselt paha.
Selle raha eest väga hea pill.
Nii, nagu fotonduses, et mees teeb pilti, mitte aparaat, kehtib sama ka hamminduses.
Aga 1 minu tähelepanek Sulle ja kõigile: fotonduses teevad PILTI mees ja aparaat KOOSTÖÖNA. Kaldun arvama, et raadionduses samuti!
Tänan küsimast, vastan oma nägemusest asjale meeleldi, ootan samuti ka teiste vastuseid.ES2TL kirjutas:Küsimused, Einar, Sulle (aga ka teistele, kel juba kogemust, kes tahaksid jaama uuendada) on:
- mis on sinu eesmärk, millistel lainetel töötada, mis modedes, võistelda jne?
- mis su praeguse jaama juures sind enim segab, piirab vms (lainepikkused, moded, tehn parameetrid vms)?
- kas on olnud olukordi (ja kui siis u mitu aastas nt), kui sa oled tundnud, et just jaam on sinu saavutuste juures olnud peamiseks pudelikaelaks?
- kas oled neid "olukordi" analüüsides kindlaks teinud, et süüdi on just sinu kasutatud jaam?
- oskad sa mõne arvnäite tuua varasemate väidete kinnituseks?