Huvitav vaadata sidesid Lõuna-Ameerika pilguga

Ei pea paika, Igor, olen nimetatut EMT teenust juba aastaid kasutanud ja sms-d tulevad 24h.ES2IPA kirjutas:Uurisin seda "E-post GSM-le" toimimist ja selgus, et infot edastatakse 9-20 vahel!
Tore, kui oleks 24h.
6m jaoks on mul hetkel ainult siuke jupp mis istub clusteri küljes, ning kui avastab et ühe tunni jooksul on spotitud vähemalt 3 erinevat SM, OH, ES, YL, YL jaama, siis saadab sellele Tõnise osutatud aadressile kirja ning 5 sekundi pärast hakkab taskus vibrama.ES2TL kirjutas:Clusterist saab a-la "Any 6m", "Any 2m" jne. st. spotside põhjal. Otseselt leviindeksitest aga HRD-s ilmselt mitte. Aadul on kindlasti aga kribatud mõni selline koodijupp, mis mõnel levisaidilt aegajalt silma peal hoiab ja indeksite paranemisel genereerib nt. e-kirja, mille saab samuti sms-le saata.
Tänud, juba haakus endal ka.es1tu kirjutas:6m jaoks on mul hetkel ainult siuke jupp mis istub clusteri küljes, ning kui avastab et ühe tunni jooksul on spotitud vähemalt 3 erinevat SM, OH, ES, YL, YL jaama, siis saadab sellele Tõnise osutatud aadressile kirja ning 5 sekundi pärast hakkab taskus vibrama.ES2TL kirjutas:Clusterist saab a-la "Any 6m", "Any 2m" jne. st. spotside põhjal. Otseselt leviindeksitest aga HRD-s ilmselt mitte. Aadul on kindlasti aga kribatud mõni selline koodijupp, mis mõnel levisaidilt aegajalt silma peal hoiab ja indeksite paranemisel genereerib nt. e-kirja, mille saab samuti sms-le saata.