Räägi natuke kuidas sa seda yaesu pöörajat juhid? Panid relee klemmid nende kahe lülitiga paraleelselt?es0tjc kirjutas:ES0TJC üle interneti kaugjuhitav jaam
Mingi tagasiside kah on (et kuhu suunda antenn parasjagu vaatab)?
Räägi natuke kuidas sa seda yaesu pöörajat juhid? Panid relee klemmid nende kahe lülitiga paraleelselt?es0tjc kirjutas:ES0TJC üle interneti kaugjuhitav jaam
Saan ma õigesti aru et G-450 seest on võimalik kätte saada lineaarselt muutuv pinge mis skaleerub 0..360 kraadi peale?es0tjc kirjutas:Releed päris paralleelis ei ole. Nad on ühendatud nõnda järjestikku nagu pööraja orignaalnupud. Arvutisse tagasiside saamiseks kasutan STM32f103RBT6 mikrokontrollerit, millel on 12-bitne ADC sees.
Jh on. Vaata skeemist.es1tu kirjutas:es0tjc kirjutas: Saan ma õigesti aru et G-450 seest on võimalik kätte saada lineaarselt muutuv pinge mis skaleerub 0..360 kraadi peale?
Kusjuures see lineaarsus ei olegi raudselt vajalik. Targemad kontrollerid lubavad kalibreerida rohkem kui ühe punkti järgi.es1tu kirjutas:Saan ma õigesti aru et G-450 seest on võimalik kätte saada lineaarselt muutuv pinge mis skaleerub 0..360 kraadi peale?
Kust täpsemalt selle pinge kätte saab? Proovisin ise ka skeemis näpuga järge ajada ja mõõta, aga õiget kohta ei leidnud. Skännisin manualist kõik skeemid sisse ka - http://www.physic.ut.ee/~teettilk/g-450/ES7GN kirjutas:Jh on. Vaata skeemist.es1tu kirjutas:Saan ma õigesti aru et G-450 seest on võimalik kätte saada lineaarselt muutuv pinge mis skaleerub 0..360 kraadi peale?