Emal oli ...
Emal oli ...
Emal oli kolm poega, kaks tükki olid normaalsed inimesed, üks oli raadioamatöör!
HamRadio forever !
ICOM too !!
خداوند، استونی را نگه دار
ICOM too !!
Re: Emal oli ...
...minu andmetel tal vendasid ei olees6tx kirjutas:Emal oli kolm poega, kaks tükki olid normaalsed inimesed, üks oli raadioamatöör!

ES2JT
Versioon ülaltoodust: "Emal oli kolm poega, kaks oskasid kõike ameteid, üks oskas ainult "piuksu". Mis teha, mis teha - elu on selline...es6tx kirjutas:Emal oli kolm poega, kaks tükki olid normaalsed inimesed, üks oli raadioamatöör!
de 1CW
...tegelt ei osanud, vaid valetas labaselt, et saada A kat'ies1cw kirjutas:Versioon ülaltoodust: "Emal oli kolm poega, kaks oskasid kõike ameteid, üks oskas ainult "piuksu". Mis teha, mis teha - elu on selline...es6tx kirjutas:Emal oli kolm poega, kaks tükki olid normaalsed inimesed, üks oli raadioamatöör!
de 1CW

...ja kaebas kaks ausat raadioamatööri, oma hobbykaaslased, politseisse

Viimati muutis officer, 15 Jaan 2016, 21:28, muudetud 1 kord kokku.
ES2JT
Laviin hakkab looma...
Vabandust, võtan oma eelmise etteaste tagasi. Siin, naljanurgas seiske või pea peal- minupärast
- ES2TL
- QTH Locator:
- Kontakt:
Mina olin ainus poeg ja ma usun, et minu ema tunneb ka teistpoolsuses minu harrastute üle vähemalt sama palju rõõmu, kui mina siinpoolsuseski.
73 de ES2TL, ES1TL
Emal oli kolm poega, kahe kohta ei ostud midagi ütelda, kolmandat sõimati raadioamatööriks!
no kes sinu käest midagi küsisES6EI kirjutas:Emal oli kolm poega, kahe kohta ei ostud midagi ütelda, kolmandat sõimati raadioamatööriks!
HamRadio forever !
ICOM too !!
ICOM too !!
Emal oli eile õhtuks tühi rahakott kui FT300 kohale jõudma hakkab...
..ei aita ka mereväe mitte ühedki kvalifikatsioonipapred 

...või siis (inter)netireostajad HAM meedias.ES6DO kirjutas:Kui nüüd teemasse.....siis vähesed emad saavad uhked olla, et neil raadioamatöörist poeg on. Enamustel on raadiohuvilisest eetrireostajad.
ES2JT
Tundub et minu jutt ei kõlbanud naljanurka. Ära kustutati. Tundub, et moded pole meil siin ka raadiamatöörid.
Kes see raadiohuviline mode siin vehib luuaga?
TereES6DO kirjutas:Tundub et minu jutt ei kõlbanud naljanurka. Ära kustutati. Tundub, et moded pole meil siin ka raadiamatöörid.
Võid mulle peksa anda selle eest.
Kuna teema läks "nalljast kaugele" ehk asjalikuks, siis poolitasin teema ja osa postitusi läks VARIA rubriiki. Positused, mis olid seotud üle kolitud postitustega aga polnud sobilikud sinna kaasa võtmiseks, läkstid tõseti kustutamisele.
Loodan, et elad selle kaotuse üle

Tervitades,
Veiko