GU81 kõrgepinge trahvo
Moderaator: ES2MA
GU81 kõrgepinge trahvo
Tere.
Sain ES1QV käest kõrgepinge trahvo, mida kasutati GU81 madalsageduse (translatsiooni) võimendis. Kas kellegil on selle trahvo kohta andmeid, mis pinged, missugused väljavõtted jne?
Igasugune info teretulnud.
Sain ES1QV käest kõrgepinge trahvo, mida kasutati GU81 madalsageduse (translatsiooni) võimendis. Kas kellegil on selle trahvo kohta andmeid, mis pinged, missugused väljavõtted jne?
Re: GU81 kõrgepinge trahvo
Veiko, pane pilt ja mõõdud trafost. Arvan, et anoodmähised on sellised kettad ja järjestikku, et sobiv kõrgepinge kätte saada.ES2BH kirjutas:Tere.
HamRadio forever !
ICOM too !!
خداوند، استونی را نگه دار
ICOM too !!
Tere.
Ei ole ketastega, tal on kaks sellist ümmargust silindrilist mähist, mis asuvad eraldi trahvosambal. Ma ei saa praegult pilti teha, kuna trahvo koos korpusega asub ühe mehhaaniku juures.
Ei ole ketastega, tal on kaks sellist ümmargust silindrilist mähist, mis asuvad eraldi trahvosambal. Ma ei saa praegult pilti teha, kuna trahvo koos korpusega asub ühe mehhaaniku juures.
Pilt ei pruugi tõeni viia, kui on mitu sarnase välimusega, aga erinevate parameetritega trafot.
Kui saaks trafol olevad markeeringud, oleks andmete leidmine üsna lihtne.
Kui saaks trafol olevad markeeringud, oleks andmete leidmine üsna lihtne.
ei ole seal mingit silti peal, peab vist katse-eksitus meetodiga töötama.
Pildid trahvost.
- Manused
-
- DSC_0118.JPG (94.27 KiB) Vaadatud 10813 korda
-
- DSC_0120.JPG (102.11 KiB) Vaadatud 10813 korda
-
- DSC_0121.JPG (94.7 KiB) Vaadatud 10813 korda
Ühe sihukese eluka olen ma laiali lammutanud. Minu mäletamist mööda ei olnud see trafo vaid drossel, aga võin ka eksida, ammu oli.
HamRadio forever !
ICOM too !!
ICOM too !!
ma eriti ei usu, et see drossel.