Tervitus!
es6pz kirjutas:
Tervitused kõigile! Kriitika on õige ja raamat ei ole tõesti trükimusta näinud, aga sealt noppeid ilmub aeg-ajalt. Annetustest kogusin kokku alla 10000 krooni, mis ei ole mitte mingil moel piisav teose väljastamiseks. Keeletoimetajad on pidevalt minu käest tasu saanud käsikirjaks ja saavad praeguste muutmiste käigus samuti. Samas olen viimastel aastatel avalikult öelnud, et "Veretu võitlus" ilmub raamatuna peale seda, kui aluseks olnud materjalid on saanud teaduslike töödena kaante vahele ja sellega ma praegu Tallinna Tehnikaülikoolis tegelen.
Veel raamatust - olen viimasel nädalal püüdnud avaldada ühte peatükki "Kes olid taasiseseisvumise vastu?", kuid seni ei ole mitte ükski julgenud seda teemat avalikustada. Ootame mõned päevad veel. Tihti tahavad toimetused minu käest materjali, aga tänapäeval tahavad kõik ise raha saada ja seepärast ilmub minu poolt kogutu teiste poolt allkirjastatult. "Õhtulehes" on ilmumas järjekordne lugu - mõelge ja tehke järeldused!
Minupoolt polnud see kriitika - pigem pikisilmi ootaks juba raamatut, et saaks lugema asuda.
Kui keegi ei taha teemat avalikustada, ehk sa siis parem postitad siia? Nii saab inimestele linkidena viidata, teema huvitab inimesi väga (kasvõi kommentaarid -
http://www.eesti.ca/?op=allComments&art ... 126&sort=1), samuti tolleaegsete sündmuste kajastamine toob noori rohkem raadioamatöörluse juurde kui ükskõik kui suurte rahadega tehtav reklaam.