HAM foorum
http://foorum.erau.ee/

*
http://foorum.erau.ee/viewtopic.php?f=16&t=1505
1. leht 2-st

Autor:  ES7GN [ 07 Nov 2009, 11:58 ]
Teema pealkiri:  *

,,,,

Autor:  ES7GN [ 04 Jaan 2010, 21:32 ]
Teema pealkiri:  *

.....

Autor:  ES7GN [ 06 Jaan 2010, 11:17 ]
Teema pealkiri:  *

.....

Autor:  ES2BH [ 06 Jaan 2010, 11:45 ]
Teema pealkiri:  Re: Lisafailid CgLog-i jaoks

Tere.

Programm on super aga üks väike puudus. IC7400 CAT ei lähe käima Wista all. Mul on microham USB cat - kõik ühes , telegraaf töötab , ptt töötab aga mis ei tööta on see samane sageduse näitamine ja bändivahetus .

73!!

Autor:  es6tx [ 06 Jaan 2010, 13:21 ]
Teema pealkiri:  Re: Lisafailid CgLog-i jaoks

No vaja siis kasutada igast wistasid ja huistasid, W2K ja käib nagu kellavärk, 761 või 7400+rigexpert standart.

Autor:  ES7GN [ 06 Jaan 2010, 16:53 ]
Teema pealkiri:  *

....

Autor:  ES2BH [ 06 Jaan 2010, 17:25 ]
Teema pealkiri:  Re: Lisafailid CgLog-i jaoks

See on mul väljas , huvitav on see ,et kui progest välja lähen siis enne sulgemist hakkab CAT tööle, sagedus tuleb ette jne.

Autor:  ES7GN [ 06 Jaan 2010, 17:55 ]
Teema pealkiri:  *

.........

Autor:  ES2BH [ 06 Jaan 2010, 20:07 ]
Teema pealkiri:  Re: Lisafailid CgLog-i jaoks

Kuna mul Cat töötab COM2 alt , siis on võimalus ainult kas töötab CW kui setingutes panen COM2 ja transiiveri juhtimine ei toimi. Või siis panen CW pordiks EI siis töötab transiiveri juhtimine aga CW ei tööta. Paistab , et need mõlemad korraga ei tööta. Teistes logiprogrammidega töötab -nii Logger 32 kui Mixw , TR4WIN. Huvitab miks see nii on. Kus juures CW setingutes panin ka , et CAT valiku alt peaks töötama. Pikk ja keeruline jutt .

Autor:  es3at [ 07 Jaan 2010, 09:43 ]
Teema pealkiri:  Re: Lisafailid CgLog-i jaoks

Jah, kui omnirigiga ei sa sama pordi kaudu teha cat'i ja tastimist. see windowsi piirang. Mitu proget ei saa juhtida üht com porti.

Vajalik lisa port. Üks CAT'iks ja teine tastimiseks.

Autor:  ES2BH [ 07 Jaan 2010, 13:29 ]
Teema pealkiri:  Re: Lisafailid CgLog-i jaoks

Jah aga uutel arvutitel ei ole COM porte , nuta või naera.

Autor:  es3at [ 07 Jaan 2010, 13:50 ]
Teema pealkiri:  Re: Lisafailid CgLog-i jaoks

ES2BH kirjutas:
Jah aga uutel arvutitel ei ole COM porte , nuta või naera.

Samas saab neid sinna lisada, nii PCI siinile kui ka USB'sse.

Autor:  ES7GN [ 16 Jaan 2010, 11:06 ]
Teema pealkiri:  *

.........

Autor:  es1pump [ 12 Apr 2011, 21:10 ]
Teema pealkiri:  Re: Lisafailid CgLog-i jaoks

ES7GN kirjutas:
LogMaker on väga lihtne programm paberlogist elektroonilise logifaili tegemiseks.

Kas ta oma ruudu punkte mitte valesti ei arvuta?
Tsiteeri:
0 km QSO with own WW LOC (i.e. KO14XX>KO14XX) counts 1 point.

Meie reeglites aga:
Tsiteeri:
(näiteks KO29XX<>KO29XX) korral arvestatakse sõltuvalt kasutatud
sagedusalast punkte alljärgnevalt:
144 MHz: 3 punkti ; 432 MHz: 6 punkti; 1296 MHz: 9 punkti.

Ja miks mul CGLog2 ei näita tänast aktiivsustesti?

Autor:  ES8BFU [ 02 Jaan 2012, 00:47 ]
Teema pealkiri:  Re: *

Kas see et ma kasutan arvutis WIN 7 HP 64bit versiooni välistab täielikult CGlog kasutamise? Nagu arusaan ei tööta ta 64 bit OS is :(

1. leht 2-st Kõik kellaajad on UTC + 1 tund [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/